Informatii Inscriere CNFR2016

Înregistrările la Congresul CNFR 2016 pot fi realizate prin utilizarea acestui sistem de Înregistrare Online. Înregistrarea la Congres devine validă odată cu primirea dovezii efectuării plăţii (copie a viramentului bancar sau confirmarea plăţii online prin sistemul EuPlătesc.ro in termen de 7 zile de la data inregistrarii) si se poate efectua exclusiv online, doar in perioada 01.03.2016 – 31.08.2016. Incepand cu 1 septembrie 2016 inregistrarile se vor face doar la fata locului.

Celor care se vor inregistra la fata locului NU le vor fi garantate materialele congresului cat si participarea la Cocktailul de Bun Venit; Plăţile pentru taxa de înregistrare pot fi efectuate online, prin transfer bancar sau la fata locului.

Vă rugăm să vă asigurați că efectuați plata în perioada de înscriere valabilă în momentul completării Formularului Online im maxim 7 zile de la data primirii proformei. Dupa indeplinirea formalitatilor legate de inscriere si plata veti primi un mail de confirmare inscriere la congres si factura.

Pentru inscrierile la fata locului se va aplica tariful din a 3a perioada de inscriere si se va efectua doar cash.

Schimbarea/înlocuirea unui participant presupune o taxă de 10 Euro /persoană iar termenul de schimbare/înlocuire participant: 15 septembrie 2016; după această dată nu vor mai fi acceptate schimbări/înlocuiri. Participantul înregistrat/Compania Sponsor va anunţa în scris schimbarea/înlocuirea unui participant prin completarea Formularului-tip pus la dispoziţie de Pharma Business Services SRL rl şi trimiterea acestuia prin e-mail, la adresa: inregistrare@cnfr2016.ro.

Pentru participanţii care nu se vor prezenta la Congres, taxa de participare nu se rambursează.

Tarife inregistrare

Categoria de participant Inscriere in intervalul (taxa redusa) 01.01 - 15.04.2016 Inscriere in intervalul 16.04 - 31.07.2016 Inscriere in intervalul (taxa majorata) 01.08 - 31.08.2016
Cadre didactice universitare (profesori, conferențiari) 120 € 150 € 180 €
Cadre didactice universitare(șefi lucrari, asistenti), doctoranzi, rezidenti 70 € 90 € 120 €
Farmacisti, medici, alte profesii din domeniu 120 € 170 € 200 €
Studenti Gratuit* Gratuit* 20 €
Persoane însoțitoare 50 € 50 € 50 €
Cadre didactice pernsionate 70 € 70 € 70 €
Asistenti de farmacie 50 € 50 € 50 €
Atentie
** Taxa va putea fi achitata si in numerar in perioada Congresului CNFR2016, 28 sept. – 01 oct. 2016, la fata locului. Taxa va putea fi achitata online doar pana la data de 31 august 2016.

Toate taxele de înregistrare includ TVA 20%.

Taxa de inregistrare pentru participanti include:

(1) Participarea la manifestările ştiinţifice; (2) Accesul în zona de e-Postere; (3) Materialele Congresului (ecuson, geanta, nominal, broşura "Program Final", Rezumatele Ştiințifice ale Congresului); (4) Accesul la expoziţia medicală specializată; (5) Participarea la Cocktail-ul de Bun Venit;(6) Accesul gratuit la automatele de apă şi cafea şi lunch box; (7) Certificatul de participare cu credite acordate de autoritățile competente.

Pachetul cu taxa pentru studenti include:

(1) Accesul la manifestările științifice; (2) Accesul în zona de e-Postere; (3) Materialele Congresului (ecuson nominal, broșura "Program Final", Rezumatele Ştiințifice ale Congresului); (4) Accesul la expoziția medicală specializată; (5) Accesul gratuit la automatele de apă şi cafea; (6) Certificatul de participare fără credite.

Pachetul gratuit pentru studenti include:

(1) Accesul la manifestările științifice; (2) Accesul în zona de e-Postere; (3) Ecuson nominal; (4) Accesul la expoziția medicală specializată; (5) Accesul gratuit la automatele de apă şi cafea; (6) Certificatul de participare fără credite.

Taxa pentru asistenti farmacie include:

(1) Participarea la manifestările ştiinţifice; (2) Accesul în zona de e-Postere; (3) Materialele Congresului (ecuson nominal, geanta, broşura "Program Final", Rezumatele Ştiințifice ale Congresului); (4) Accesul la expoziţia medicală specializată; (5) Participarea la Cocktail-ul de Bun Venit (6) Accesul gratuit la automatele de apă şi cafea şi lunch box; (7) Certificatul de participare cu credite acordate de autoritățile competente.

Taxa de persoana insotitoare include:

(1)Ecuson nominal; (2) Accesul la expoziția medicală specializată; (3) Participarea la Cocktail-ul de Bun Venit; (4) Accesul gratuit la automatele de apă şi cafea.

Inregistrarile de grup:

Companiile care doresc să contracteze înregistrări de grup vor transmite o listă centralizată cu participanţii pentru care se solicită înscrierea; lista va fi întocmită într-un format-tip Microsoft Excel. Pentru informatii va rugam sa ne contactati la inregistrare@cnfr2016.ro.

Atentie
Organizatorii se obligă să asigure geanta/rucsacul/mapa cu materialele Congresului numai participanţilor înscrişi până la data de 31.08.2016. Pentru participanţii înscrişi pe loc/la fata locului, geanta/rucsacul/mapa cu materialele Congresului va fi distribuit în limita stocu-lui disponibil.

Anulări şi rambursări•

Anularea înregistrării până la data 15 aprilie 2016: Taxa de participare încasată va fi returnată integral, mai puțin comisioanele bancare. Anularea înregistrării de la data de 15 aprilie 2016 până la data de 31 iulie 2016: Organizatorii vor reţine suma de 35 € (TVA inclus) / participant din taxa de participare (excepţie făcând studenţii şi pensionarii, în cazul cărora nu se aplică niciun fel de penalizare). • Anularea înregistrării începând cu 10 august 2016: Nu vor mai fi efectuate rambursări la taxa de participare, indiferent de categoria de înregistrare. Pentru anulari va rugam sa ne contacti la emailul anulari@cnfr2016.ro.

Responsabilitate

Organizatorii nu pot fi traşi la răspundere pentru pierderi, vătămări sau pagube materiale înregistrate pe perioada evenimentului, oricare ar fi cauza acestora. Dacă din motive independente de voinţa Organizatorilor sau care nu pot fi controlate (acte de terorism, manifestări meteorologice extreme, activităţi industriale) se modifică locul de desfăşurare a evenimentului ori programul ştiinţific sau chiar este anulat evenimentul, Organizatorii se obligă să reprogrameze în măsura posibilităţilor orice acţiune anunţată sau să găsească o altă locaţie, dar nu pot fi traşi la răspundere pentru costurile, pagubele sau cheltuielile suplimentare înregistrate de participanţii înscrişi. Dacă, din diverse motive obiective, justificate, precum şi cu anunţarea prealabilă în scris a participanţilor, Organizatorii decid să aducă modificări structurii anunţate a evenimentului (incluzând orice detalii de organizare), aceştia nu vor fi responsabili pentru costurile de transport, cazare sau de altă natură suportate deja de participanţi.

Prin inregistrarea la CBFR2016 prin formularul de inregistrare, se autorizeza compania Pharma Business Services Srl sa informeze pe viitor participantul, prin orice mijloace de comunicare, asupra tuturor evenimentelor organizate de aceasta sau de societăţile sale partenere, utilizând în acest scop datele personale conţinute de prezentul Formular.